Aktualno Hrvatska i svijet Svijet

Dramatičan video ispred šoping centra: Čovjek razgovarao na mobitel, a onda je iza sebe ugledao medvjeda

susret sa medvjedom

Mještani su kazali kako je ‘prestravljen i zbunjen‘ medvjed lutao po sibirskom gradu. Bjesne na monstruma koji ga je zatvorio u kavez zbog razonode

Prolaznici na ulicama ruskog grada Nižnevartovsk snimili su zastrašujući trenutak kada je medvjed ispred autosalona Kia počeo progoniti jednog muškarca, a odustajao nije ni nakon što ga je usred jurnjave na cesti udario autobus.

Svemu svjedoči i video koji su očevici snimili 16. ožujka, a prikazuje muškarca kako u dubokom snijegu razgovara na telefon, a medvjed koji je pobjegao iz obližnjeg privatnog zoološkog vrta mu se približava i napada ga.

Na snimci su prikazani i putnici na obližnjoj autobusnoj stanici kako bježe preko ceste, a i vozači koji se sklanjaju u automobile dok odbjegli medvjed juri prema njima.

 

Mještani su kazali kako je ‘prestravljen i zbunjen’ medvjed lutao po sibirskom gradu sad vremena prije incidenta, nakon što je pobjegao iz kaveza.

U incidentu je zadobio manje ozljede nakon čega ga je okružila policija.

Vlasnik hotelskog kompleksa iz kojeg je medvjed pobjegao, Anvar Agayev, kazao je kako ne želi medvjeda natrag te je dao dozvolu da ga se usmrti.

I dok mještani žale medvjeda i bjesne na monstruma koji ga je zatvorio u kavez zbog razonode svojih gostiju, policija je prema zadnjim informacijama odlučila spasiti život životinje te su trenutno u potrazi za ustanovom koja bi medvjeda udomila. (jutarnji.hr)


 

 

Posljednje objavljeno

Novi potres u Hrvatskoj, epicentar mu je bio blizu Karlovca: ‘Zatutnjalo je, a onda i zaljuljalo’

OgPortal

Troje članova svemirske postaje sigurno sletjelo na Zemlju

OgPortal

Bolnica Karlovac od ponedjeljka prima samo hitne i onkološke pacijente: Imamo prostora i opreme, ali ljudski nam kapaciteti nisu bezgranični

OgPortal

Zoretić najavio pojačan tempo: Do kraja lipnja u Karlovačkoj županiji bit će cijepljeno još bar 60.000 ljudi; imat ćemo 60 posto procijepljenosti

OgPortal

Milanović o Berošu: Očito nema podršku svog šefa, on je tu da ga se potroši

OgPortal

Draženka Polović kandidatkinja za gradonačelnicu, Dimitrije Birač za zamjenika: Nemamo ortake, ni svoje ljude, nego sugrađane i suradnike koji žele Karlovac jednakih prilika za sve

OgPortal