Aktualno Hrvatska Hrvatska i svijet

Teška prometna nesreća kod Okučana, prevrnuo se kamion: Poginule su četiri osobe

Na autocesti A3, na sjevernoj strani Okučana, noćase se dogodila teška prometna nesreća, javlja Dnevnik.hr.

Noćas u 3.12 sati u Operativno-komunikacijski centar Policijske uprave brodsko-posavske dojavu o nesreći je zaprimio noćas u 3.12 sati.

Policija je na mjestu događaja utvrdila da se prevrnulo teretno vozilo nacionalnih registracijskih oznaka Republike Srbije. Prema prvim potvrđenim informacijama, četiri osobe su smrtno stradale, dok je više osoba ozlijeđeno.Ozlijeđene osobe su zbrinute u bolnici u Novoj Gradiški, Slavonskom Brodu i Pakracu.

Policijski službenici su u 4.10 sati privremeno zatvorili promet na sjevernoj kolničkoj traci autoceste, te potom u 5.20 sati i na južnoj kolničkoj traci autoceste, zbog mogućnosti prilaza vozilima žurnih službi i pružanja pomoći ozlijeđenim osobama.

U tijeku je osiguranje mjesta događaja i obavljanje očevida u suradnji s Općinskim državnim odvjetništvom, a kako bi se utvrdile činjenice i okolnosti pod kojima se dogodila prometna nesreća te identitet stradalih i ozlijeđenih osoba koje su se prema prvim informacijama nalazile u tovarnom prostoru teretnog vozila.

Nakon obavljenog očevida, Policijska uprava brodsko-posavska izvijestit će javnost o svemu utvrđenom.(jutarnji.hr)