Aktualno Hrvatska i svijet Svijet

Što Putin zapravo radi u slobodno vrijeme: Procurili detalji o njegovim najintimnijim strastima

Putin 45


“Njegov važan hobi je čitanje, posebno povijesne literature i memoara”, rekao je glasnogovornik Dmitrij Peskov o svom šefu

Ruski predsjednik Vladimir Putin gleda njemačku televiziju kako bi i dalje mogao tečno govoriti taj jezik, rekao je njegov glasnogovornik.

“Gleda njemačke tv kanale, gleda i kanale na engleskom. Ima i engleski, ne svaki dan, ali nekoliko puta tjedno. To su kratke, ali redovite lekcije”, rekao je Dmitrij Peskov za list Argumenti i Fakti, u intervjuu objavljenom u utorak.

Putin je godinama živio u istočnonjemačkom gradu Dresdenu, dok je on bio dio Istočne Njemačke, kao časnik sovjetske službe KGB-a i tamo je naučio odlično govoriti njemački.
“Njegov važan hobi je čitanje, posebno povijesne literature i memoara”, rekao je Peskov o svom šefu.

“Naravno, u predsjednikovom životu postoje i ljubimci”.

Ipak, životinje se trenutno drže podalje od javnosti, za razliku od labradora Konnija, koji je uginuo prije nekog vremena.

“Puno su manje u javnosti, pa ne želim o njima ništa reći”, kazao je Peskov. Upitan radi li se o mačkama ili psima, naglasio je da nikada nije u predsjednikovoj kući vidio mačke. “Pse da, ali mačke ne”.

Peskov kaže da Putin više ne održava tako bliske kontakte s bilo kojim političarem na vlasti kakve je imao s nekadašnjim njemačkim kancelarom Gerhardom Schröderom ili talijanskim šefom vlade Silvijom Berlusconijem.

Oni su se znali sastajati u različitim formatima, kazao je. (jutarnji.hr)

Posljednje objavljeno

Novi potres u Hrvatskoj, epicentar mu je bio blizu Karlovca: ‘Zatutnjalo je, a onda i zaljuljalo’

OgPortal

Troje članova svemirske postaje sigurno sletjelo na Zemlju

OgPortal

Bolnica Karlovac od ponedjeljka prima samo hitne i onkološke pacijente: Imamo prostora i opreme, ali ljudski nam kapaciteti nisu bezgranični

OgPortal

Zoretić najavio pojačan tempo: Do kraja lipnja u Karlovačkoj županiji bit će cijepljeno još bar 60.000 ljudi; imat ćemo 60 posto procijepljenosti

OgPortal

Milanović o Berošu: Očito nema podršku svog šefa, on je tu da ga se potroši

OgPortal

Draženka Polović kandidatkinja za gradonačelnicu, Dimitrije Birač za zamjenika: Nemamo ortake, ni svoje ljude, nego sugrađane i suradnike koji žele Karlovac jednakih prilika za sve

OgPortal