Aktualno Hrvatska Hrvatska i svijet

Testiranja na drive in punktovima zbog blagdana nema do utorka, u srijedu možemo ponovo očekivati velike brojeve novopotvrđenih slučajeva zaraze

testiranje covid

U Hrvatskoj je u nedjelju zabilježeno 1.376 novih slučajeva od gotovo 7 tisuća testiranih. Na respiratoru je njih 158, a preminule su 33 osobe. Situacija i dalje najteža u Primorsko – goranskoj županiji. Od prvog dana pandemije u Hrvatskoj je testirano više od milijun i pol ljudi.

Testiranja na punktovima zbog blagdana nema do utorka, a to bi moglo dovesti do drastičnog porasta broja zaraženih.- Što se tiče očekivanja za ponedjeljak i za utorak vrlo je vjerojatno da ćemo imati manji broj potvrđenih osoba budući da se ovih dana smanjeno testira s obzirom da su neradni dani, ali već tamo u srijedu očekujemo porast novozaraženih i novopotvrđenih osoba, rekla je Iva Pem Novosel, epidemiologinja Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo. (KAportal)

Posljednje objavljeno

Karlovčanin osuđen zbog nevjerojatne gluposti: “Nazvao sam Hitnu i izlagao da imam koronu, jer nisam imao prijevoz od Mahična do Karlovca”

OgPortal

U dinamičnoj utakmici Ogulinci pobijedili

OgPortal

Mladić s nedopuštenog partyja u Belgiji bježao pred policijom. Pao je i poginuo

OgPortal

Sindikat znanosti traži upravni nadzor izbora dekana na Hrvatskim studijima

OgPortal

Udruga “Drvo života” uključila se u projekt “Siguran dom”

OgPortal

Papa vodio misu sa zatvorenicima i izbjeglicama

OgPortal