Aktualno Hrvatska i svijet Svijet

Opći metež na izboru ljepote: Pobjednica završila u bolnici razbijene glave, bivša misica joj zgrabila krunu

Misice

Pobjednica najvažnije nagrade ljepote u Šri Lanki zadobila je ozljede glave nakon nevjerojatnog raspleta događaja na kraju svečanosti. Naime, gledatelji koji su ove nedjelje izbor ljepote pratili uživo na nacionalnoj televiziji svjedočili su nevjerojatno bizarnom proglašenju pobjednice kakvog se ne bi posramile ni trećerazredne romantične komedije.

Pobjednicom je proglašena Pushpika De Silva koja se tako okitila titulom “Gospođa Šri Lanke”. Međutim, samo nekoliko trenutaka kasnije na pozornici se pojavila pobjednica izbora iz 2019. godine, uhvatila je mikrofon i poručila kako Pushpika ne može biti okrunjena jer je razvedena, a to se kosi s pravilima izbora.

Bivša kraljica ljepote, Caroline Jurie, potom je otišla do Pushpike, skinula joj krunu i stavila je na glavu druge natjecateljice.Revoltirana Pushpika De Silva okrenula se i sišla s pozornice.Dan poslije objavljeno je kako je Pushpika primljena u bolnicu tvrdeći da ima ozljede glave, a patila je i od teške depresije nakon incidenta.

Nakon neželjenog raspleta večeri organizatori su se ipak ispričali posramljenoj pobjednici i vratili joj titulu jer su utvrdili kako se od supruga rastala, ne i razvela.

– Razočarani smo. Sramotno je kako se Caroline Jurie ponijela na pozornici, a mi smo već pokrenuli istragu, izjavio je direktor izbora ‘Gospođa Šri Lanke’ Chandimal Jayasinghe.

A koliko je ovaj izbor ljepote važan u ovoj zemlji možda najbolje govori činjenica da je nedjeljni izbor uživo pratila i premijerova supruga.(jutarnji.hr)

Posljednje objavljeno

Amerikanci cijepili 75 milijuna ljudi, objavljeno koliko njih je dobilo Covid, a koliko umrlo

OgPortal

Merkel branila izmjenu zakona koji saveznoj vladi daje veće ovlasti u pandemiji

OgPortal

Ericsson Nikola Tesla i IN2 demantiraju Ministarstvo: ‘Nismo radili web stranicu Cijepise‘

OgPortal

Zbog izjava na N1, Kerum pozvan na razgovor u policiju

OgPortal

Inicijativa učiteljica OŠ Ivane Brlić Mažuranić – predavanje o robotima i umjetnoj inteligenciji

OgPortal

Nacionalni stožer: U protekla 24 sata zabilježeno 2.698 novih slučajeva, preminule 44 osobe

OgPortal