Aktualno Hrvatska Hrvatska i svijet

Zoran Mamić se iz Dubaija vratio u Zagreb, u Hrvatsku je ušao iz Bosne i Hercegovine

Zoran Mamić

Zoran Mamić, bivši trener Dinama koji je sada pravomoćno osuđen na četiri godine i osam mjeseci zatvora, vratio se u srijedu u Hrvatsku nakon 12-dnevnog izbivanja odnosno nakon što je u pretprošli petak preko Beča odletio za Dubai. Premda je Hrvatsku napustio preko Austrije, Mamić se sinoć u večernjim satima u Hrvatsku vratio iz Bosne i Hercegovine, ušavši preko graničnog prijelaza Nova Gradiška.

Da se njegov klijent vratio potvrdio nam je Mamićev odvjetnik Mijo Golub. Međutim, nije želio reći ništa više.

Zbog činjenice da je pravomoćno osuđen te da će ubrzo mogao biti pozvan na odsluženje zatvorske kazne, mediji su svaki dosadašnji Mamićev odlazak iz države vrlo budno pratili kalkulirajući da postoji mogućnost da on negdje pobjegne te izbjegne služenje zatvorske kazne. Sam Mamić je pak u svojim istupima za javnost rekao da se to neće dogoditi te da će odslužiti zatvorsku kaznu na koju je osuđen ukoliko do toga dođe, ukoliko ne iscrpi i izvanredne pravne lijekove koji su mu na raspolaganju. Njegov stariji brat Zdravko Mamić je, kao što je poznato, već dvije godine u bijegu u BiH, čije državljanstvo također posjeduje.

Odvjetnik Golub je pretprošli petak potvrdio da je Mamić otputovao u Dubai, no rekao je da u tome nema ništa sporno te da se namjerava vratiti. Rekao je i kako Mamić u Dubaiju, gdje je više godina radio kao trener, ima određenih poslova koje želi završiti prije nego, možebitno bude pozvan na odsluženje kazne zatvora.(jutarnji.hr)

Posljednje objavljeno

Rad pedijatrijske ordinacije u jednoj smjeni

OgPortal

Zoran Mamić: Podnio sam zahtjev za odsluženjem kazne u Bosni i Hercegovini!

OgPortal

Apel ravnateljice Doma zdravlja Zlate Kurelac

OgPortal

Žena i muškarac s Krka ostali bez više od milijun kuna, policija: ‘Ovo su najčešće online prevare‘

OgPortal

Tomislav Boljar (HSS) i Katarina Srakočić (SDP) traže povjerenje Dugorešana za još jedan mandat: Nastavljamo kadi smo stali

OgPortal

Došli na cijepljenje na Velesajam, dočekalo ih neugodno iznenađenje: ‘Netko za ovo treba odgovarati!‘

OgPortal