Aktualno Hrvatska Hrvatska i svijet

Došli na cijepljenje na Velesajam, dočekalo ih neugodno iznenađenje: ‘Netko za ovo treba odgovarati!‘


Iz NZJZ-a tvrde da su svi liječnici obiteljske medicine dobili obavijest da će cijepljenje početi od 14 sati i da su trebali ljude uputiti

Cijepljenje na Zagrebačkom velesajmu danas, za razliku od prethodnih dana, počinje tek od 14 sati. Neki građani, međutim, došli su na cijepljenje ujutro, dobili su poziv, kažu za N1.

Iz NZJZ-a tvrde da su svi liječnici obiteljske medicine dobili obavijest da će cijepljenje početi od 14 sati i da su trebali ljude uputiti, te da nisu trebali dolaziti rano.

‘Netko bi trebao odgovarati za ovakve stvari’, govori građanin koji je došao s bakom.
‘Dobila je poziv da se javi u 10.04 sati, prošlo je to vrijeme, ništa se ne događa, vrata su zatvorena. Kome da se ona sad javi, doktorici, pa ni ona se ne javlja, prebukirana je drugim poslovima’, kaže ogorčeni građanin.

‘Što sad, ti ljudi opet moraju plaćati taksi, odlaziti doma, vraćati se… Sad ćemo zvati ministra Beroša nek’ je dođe on cijepiti’, ogorčeno govori.

Iz Nastavnog zavoda poručili su da u 14 sati kreću s procesom cijepljenja i da će se najkasnije u 14.30 građani početi cijepiti, piše N1. (jutarnji.hr)

Posljednje objavljeno

Odlični rezultati učenika na Festivalu matematike

OgPortal

Odobrena sredstva za projekt “Odrastimo sretni”

OgPortal

Zbog radova nova regulacija prometa na Baniji iduća tri mjeseca: Zatvoren dio Vrazove, smiju stanari, hitne službe i izvođač radova

OgPortal

Prekid vatre u Afganistanu: Ubijeno najmanje 11 civila

OgPortal

Novi mobilni rendgen za vozila na Bajakovu

OgPortal

Za Ogulinski festival bajke dobivena potpora od 100 tisuća kuna

OgPortal