Aktualno Hrvatska i svijet Svijet

Srušio se YouTube, milijuni ljudi nisu mogli gledati snimke, Google se nije oglasio

Uzrok kvara koji je uzrokovao probleme s aplikacijom diljem svijeta još uvijek nije točno utvrđen, no zna se da je kvar globalan
Korisnici diljem svijeta očajni su zbog velikog kvara koji je u ponedjeljak pogodio internet stranicu i aplikaciju YouTube.

Kako javlja britanski Daily Mail, na neovisnoj stranici DownDetector nižu se prijave korisnika koji tvrde da im je potpuno onemogućen pristup servisu za razmjenu i gledanje videa.

Isti list navodi kako se YouTube, platforma u vlasništvu Googlea, dosad smatrala iznimno pouzdanim te se vrlo rijetko kvarila. Što se točno dogodilo, odnosno, što je uzrokovalo kvar, zasad još nije točno ustanovljeno. Prve informacije govore da većina korisnika uopće ne može pristupiti stranici, dok dio prijavljuje probleme s učitavanjem snimaka te drugim funkcionalnim značajkama YouTubea.

Google se zasad nije službeno oglasio o problemu. Korisnici su nakon 14 sati počeli javljati da se sustav pomalo oporavlja. (jutarnji.hr)

Posljednje objavljeno

Evo koliko novca smijete prenijeti preko granice bez prijave

OgPortal

Počelo rušenje zgrade bivšeg mirovinskog i socijalnog osiguranja

OG Portal

EMA započela s ispitivanjem lijeka protiv covida-19

OgPortal

Stožer planira testiranje: Kako će izgledati odlazak na svadbu ili koncert?

OgPortal

Capak: Pohana svinjetina je opasnija od AstraZenece

OgPortal

Hoćemo li imati reprizu izbora za gradonačelnika Karlovca od prije četiri godine? Po našoj anketi čini se tako, u drugom krugu ponovo Mandić i Petračić

OgPortal