Aktualno Hrvatska Hrvatska i svijet

Posvuda kiša, 10 stupnjeva je hladnije nego jučer, moguće su tuče i jake nevere na moru

Danas će biti manje toplo u odnosu na jučer, uglavnom od 17 do 22, s tim da će u gorju biti i hladnije. I u nastavku tjedna bit će uglavnom hladnije od prosjeka i nestabilno
Nakon ljetnog dana u utorak, u većini Hrvatske od jutros je oblačno s kišom, a u Dalmaciji ima i grmljavine. Temperature će danas biti i za 10 stupnjeva niže nego jučer. U nastavku dana na moru su moguće jače nevere, izraženijih pljuskova praćenih grmljavinom može biti i u dijelovima unutrašnjosti, a u gorskim krajevima moguća su jaka nevremena tučom.

Na lokalno izraženije nevrijeme upozorava i sustav Meteoalarm, koji preporuča i dodatan oprez prilikom boravka na otvorenom.

Danas će biti manje toplo u odnosu na jučer, uglavnom od 17 do 22, s tim da će u gorju biti i hladnije. I u nastavku tjedna bit će uglavnom hladnije od prosjeka i nestabilno, javlja N1.

I četvrtak i petak obilježit će jaki pljuskovi, koji bi i u danima vikenda mogli biti izraženiji, osobito tijekom subote.

Stabilizacije nema ni u novom tjednu, barem u prvom dijelu, tako u ovim trenucima pokazuju prognostički materijali. (24sata.hr)