Aktualno Hrvatska Hrvatska i svijet

Step RI organizira Summer business camp 2021.

STEP RI, znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci, uz podršku Veleposlanstva SAD-a u Zagrebu, od 23. do 27. lipnja 2021. godine organizira Summer business camp.
Sudjelovanje na kampu je besplatno i uključuje smještaj i prehranu.
Program Summer business camp-a je namijenjen svima koji imaju poslovnu ideju ili prototip koji žele unaprijediti kroz petodnevni intenzivni program mentoriranja. Prednost kod prijave ove godine imaju gaming projekti, što ne isključuje mogućnost sudjelovanja timova iz drugih industrija.
„Program se provodi osmu godinu za redom i do sada ga je pohađalo 118 timova iz cijelog svijeta koji su prikupili preko 2,9 milijuna dolara investicija. Sudjelovanje na Summer business campu je idealna prilika za sve one koji žele u kratko vrijeme doći do velikih rezultata.“ – kaže voditeljica projekta Jana Blažević Marčelja.
Tijekom Summer business camp-a odabrani kandidati će imat priliku raditi s mentorima, uspješnim poduzetnicima i investitorima, koji će im pomoći da svoj projekt razviju u održivi poslovni pothvat.
Osim izvanrednog mentoriranja najbolji timovi imat će priliku osvojiti:
1. mjesto – Apple 12.9” iPad Pro
2. mjesto – Apple 10.9” iPad Air 4
3. mjesto – Apple 10.2” iPad 8
Prijave su otvorene do 6. lipnja 2021., a zaprimaju se putem web stranice https://www.step.uniri.hr/summer-business-camp/.
U slučaju potrebe za dodatnim informacijama, slobodni ste kontaktirati Janu Blažević Marčelja na e-mail [email protected], ili putem telefona na broj +385 51 265 962 i/ili +385 99 2414 849.
STEP RI znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci je poduzetnička potporna institucija koju je 2008. godine osnovalo Sveučilište u Rijeci. Našim savjetodavnim uslugama, programima i edukacijama želimo hrvatskom gospodarstvu učiniti dostupna najnovija svjetska znanja inoviranja i upravljanja kojima vodeće tvrtke brže, uspješnije i jeftinije stvaraju inovacije, postaju konkurentnije i osvajaju nova tržišta. Samostalno i s partnerima u Hrvatskoj i Europi stvaramo i provodimo projekte financirane od Europske unije i Sjedinjenih Američkih Država, iz hrvatskih nacionalnih i lokalnih programa te iz sredstava velikih hrvatskih tvrtki koje podupiru inovacije i poduzetništvo. Sveučilište u Rijeci / University of Rijeka partner je projekta STEM bajka.