Aktualno OG sada Ogulin

Izabrani članovi odbora, komisija i povjerenstava

Na konstituirajućoj sjednici Gradskog vijeća prihvaćene su odluke o izboru članova pojedinih odbora,  komisija i povjerenstava.

U Odbor za Statut, Poslovnik i normativnu djelatnost izabrani su Ivana Salopek Šumonja (predsjednica), te Jovanka Kosanović, Ljiljana Gračanin, Milan Sabljak i Milana Trbojević Palalić.

U Odboru za financije i gradski proračun su Željko Tonković (predsjednik), te Nina Bertović, Nataša Todorović, Zlata Kurelac i Marin Puškarić.

Članovi Odbora za međunacionalne odnose su Ljiljana Šušnjar (predsjednica), Dušan Jančić, Đorđe Tomić, Ines Galetić Žagar i Davide Dujmić.

U Odbor za gospodarski razvoj grada izabrani su  Zlatko Mrvoš (predsjednik), Nevenka Dujmić, Filip Šehović, Tomislav Lipošćak i Denis Salopek.

U Odboru za graditeljstvo i prostorni razvoj  te promet i veze ušli su Maja Brozović (predsjednica), Kruno Turković, Dragomir Jakšić, Kristina Špigl Uhrl, te Antonia Perković Blašković.

Članovi Odbora za društvene djelatnosti postali su Jurica Pribanić (predsjednik), Nataša Todorović, Petra Milanović, Hrvoje Magdić i Anđelka Salopek.

U Komisiju za imenovanje ulica i trgova izabrani su Marinko Herman (predsjednik), Miodrag Matijašić, Momir Jakšić, Davor Mlinac i Josip Puškarić.

Izabrani su i članovi Odbora za umirovljenike, a to su Momir Jakšić (predsjednik), Petar Brozović, Damir Jelinić, Ivica Porubić i Ljubica Kučinić.

U Odboru za branitelje  su Renato Glavaš (predsjednik), Kruno Badanjak, Milan Poljak, Mladen Dujmić i Mateja Luketić.

Gradsko Povjerenstvo za procjenu šteta od prirodnih nepogoda čine Željko Gračanin (predsjednik), Dubravka Salopek, Vladimir Kubelka, Rajko Kosanović i Mirna Ceranić.

U Komisiji za  privremeno korištenje stanova  su Dalibor Domitrović (predsjednik), Daniel Vukelja (zamjenik), te članovi Dragana Vukelja (zamjenica Valentina Crnjaković Vuković), Davor Stipetić (Marijanka Džankić zamjenica), Goran Vukelja (zamjenik Vladimir Mamula) i Sanja Tomić (zamjenica Vesna Cindrić).