Aktualno Sport

Tenis – turniri za najmlađe i one malo starije

Hrvatski masters do 12 i 14 godina
U Samoboru se održava HEP Masters turnir trećega ranga do 12 i 14 godina za Središnju Hrvatsku. Turnir do 12 godina završio je u nedjelju, a turnir do 14 godina još je u tijeku. Na turniru su nastupili i članovi TK Ogulin: Iris Božičević, Hristina Simić, Viktorija Sabljak, Mateo Rupčić, Marinela Mihalić i Magdalena Prebežić.
Rezultati Mastersa do 12 godina: u prednatjecanju po grupama Mateo Rupčić izgubio je sva tri susreta, isto kao i Magdalena Prebežić i Hristina Simić, dok je Iris Božičević sa 2 pobjede i 1 porazom plasirala u završnicu. U polufinalu Iris je pobijedila Helenu Juraj iz Samobora sa 6:3, 6:2, ali je finale predala te je osvojila 2.mjesto. Sara Puškarić iz TK Frankopan osvojila je 4.mjesto.
Rezultati Mastersa do 14 godina: Marinela Mihalić je u grupi ostvarila 1 pobjedu i 2 poraza, a Viktorija Sabljak je dva susreta izgubila.

Turniri TK Ogulin za najmlađe

U subotu, 16. listopada 2021. godine, održan je turnir za dječake i djevojčice do osam godina. Nastupilo je čak 22 najmlađih, a evo poretka: 1.Ema Mihalić, 2. Lea Vujnović, 3.Ema Jandrijević, 4.Tonči Mihalić, 5.Veronika Francetić 6.Tena Porubić, 7.Adrijan Bulić, 8.Anja Idžan, 9.Lara Gerić, 10.Lana Požek…


U nedjelju, 17. listopada 2021. godine, u teniskoj dvorani u Ogulinu, održan je turnir za dječake i djevojčice do 9 i 10 godina.


Poredak do 9 godina: 1.Barbara Dreven, 2.Leon Rupčić, 3.Sara Jandrijević, 4.Karlo Božičević, 5.Ema Mihalić…
Poredak do 10 godina: 1.Jana Juhas, 2.Ana Sofija Kljaić, 3.Dimitrina Simić, 4.Petra Belina, 5.Jagoda Radočaj…

OP Dalmacijacement Pomak do 12 godina
Na OP Dalmacijacementa u Splitu do 12 godina prošlog vikeda igralo je čak 7 članova Teniskog kluba Ogulin, Iris, Tatjana, Magdalena, Viktorija, Mateo, Vito i Hristina u subotu su odigrali prve mečeve i svih 7 je ostvarilo ulazak u glavni turnir.
Kod djevojčica, najbolja je bila Tatjana Paskaš, koja je stigla sve do polufinala gdje je izgubila, dakle osvojila je brončanu medalju. Magdalena Prebežić, Hristina Simić izgubile su u 1.kolu, a Viktorija Sabljak i Iris Božičević u 2.kolu.
Kod dječaka, Mateo Rupčić izgubio je u 2.kolu glavnog turnira, Vito Jerak je nakon poraza u 1.kolu glavnog turnira igrao u Bonus turniru gdje je nanizao četiri pobjede i osvojio 1.mjesto. Par Rupčić-Jerak izgubio je u 1.kolu parova, a kod djevojčica Tatjana Paskaš i Viktorija Sabljak je izgubio u polufinalu i osvojio 3.mjesto, a par Iris Božičević-Magdalena prebežić izgubio je u 1.kolu.(foto:SZGO/TKOgulin)