Aktualno Sport

Najava sporta – bogat sportski vikend

NAJAVA SPORTA ZA VIKEND 23-24.10.2021.

I ovaj vikend u Ogulinu bit će bogat sportskim događanjima.
RUKOMET
Rukometaši Ogulina, nakon prva tri kola vode na tablici sa tri pobjede, a u 4.kolu u nedjelju igraju u Karlovcu protiv momčadi Dubovac-Gaza,
NOGOMET:
U nedjelju se igra 10.kolo 1. Županijske lige, a nogometaši Ogulina gostuju u Žakanju gdje u derbiju jeseni igraju protiv vodeće Croatie 78. U 9.kolu 2. Županijske lige u nedjelju u 15,00 sati Dobra igra u Šišljaviću, Oštarije igraju derbi kola u Zvečaju protiv Mrežnice, a Plaški gostuje u Kamanju kod Vrlovke.
KUGLANJE:
U subotu počinje i bogat kuglački vikend: u 5.kolu 1.B HKL jug kuglači Kleka igraju u subotu u Slunju protiv Korane. Kuglačice Ogulina će u 5.kolu 2.HKL zapad igrati u subotu u Šibeniku protiv Šubičevca. U 7.kolu 2.lige zapad Policajac će u subotu u 17 sati u kuglani Klek igrati rotiv Karlobaga, a Obrtnik gostuje u Karlovcu kod prvoplasiranog Željezničara. U prvenstvu 3.lige, skupina Karlovac-Lika, u 5.kolu 3.HKL zapad, skupina Karlovac-Lika, u Ogulinu će Poštar će ugostiti Visočicu u nedjelju u 10 sati, a Euphoria treću momčad slunjske Korane u subotu u 13 sati, dok Željezničar branitelj gostuje u Karlovcu kod Mantinele.
ODBOJKA
U nedjelju u 16 sati odbojkašice Ogulina u Školskoj sportskoj dvorani u 2.kolu 3. Lige, regija sjever, skupina jug, igraju protiv četvrte ekipe Gorice iz Velike Gorice.
KOŠARKA
S prvenstvom ovog vikenda kreću i košarkaši Ogulina, u 1.kolu 3.HKL Centar igraju u nedjelju u Novskoj.
Pored ovih seniorskih klubova, ovaj vikend brojne nastupe imat će mlađe ekipe nogometnih, košarkaških i teniskih klubova.