Aktualno OG sada Ogulin

“Budi i ti nekome bajka”

Organizatori Marija Tonković i Dario Zorić najavili su događaj u Ogulinu, 11. prosinca s početkom u 17 sati ovim riječima: “Želimo spojiti humanitarnost, umjetnost i poduzetništvo u našem bajkovitom gradu Ogulinu na ovom jedinstvenom događaju “Budi i ti nekome bajka”, za koji želimo da postane tradicionalan. Sve ovo organiziramo kako bi motivirali naše sugrađane na ostanak u Ogulinu koristeći prednosti života u Ogulinu a istovremeno pokrećući poduzetničke aktivnosti iz našeg grada.“

Događaj je organiziran uz podršku Grada Ogulina i Turističke zajednice Grada Ogulina.

Na početku bogatog programa, kako bi blagdanski ugođaj bio potpun, događaj će otvoriti legendarni Gospodin Glas, Jacques Houdek.
Na poduzetničkom panelu sudjelovat će različiti uspješni poduzetnici i stručnjaci koji će vas motivirati da i vi stvorite svoju bajku! Panelisti su Natalia Zielinska – stručnjakinja za EU fondove, Ivana Matić – osnivačica Women in Adria, Vedran Knežević – poduzetnik, Božidar Bulić – poduzetnik, te Dalibor Domitrović – gradonačelnik Ogulina, dok će  cijeli panel  moderirati Dario Zorić – direktor Riječke razvojne agencije Porin.
Ogulinski umjetnici predstaviti će svoje umjetničke radove, te će sav prihod od prodaje radova biti namijenjen Udruzi Radost – udruzi roditelja djece s poteškoćama u razvoju i osoba s intelektualnim teškoćama.

Udruga Radost je osnovana u svibnju 2006. na inicijativu roditelja djece s posebnim potrebama, a s ciljem okupljanja, druženja, promicanja humanitarnih, socijalnih, zdravstvenih i ostalih potreba njenih članova. Svojim radom nastoje poboljšati položaj članova u lokalnoj zajednici i šire, pomoći pri zadovoljenju najosnovnijih potreba, osvijestiti zajednicu o potrebama i problemima članova, nastoje im vratiti nadu u bolje sutra.
Na kraju programa, održat će se prodaja umjetničkih radova ogulinskih umjetnika, uz nastup Domagoja Vukovića. Hranu i piće osigurao je Božidar Bulić, a prihodi od prodaje također odlaze za udrugu Radost!

“Budi i ti dio ove bajke i pridruži nam se!”-poručuju organizatori.