Aktualno OG sada Ogulin

Brojni SDP-ovci u Ogulinu – Peđa Grbin: “Očekujemo od Vlade da se pomakne s mrtve točke”

Članovi SDP-a Karlovačke i Primorsko – goranske županije, te grada Zagreba, predvođeni predsjednikom Viktorom Gotovcem,  okupili su se danas u Ogulinu, gdje su im domaćini bili kolege iz stranke, na čelu s predsjednikom Daliborom Domitrovićem.

U jutarnjim satima, SDP-ovci iz Zagreba i Ogulina  su postavili vijenac ispod spomen ploče generalu Petru Stipetiću, a potom su se uputili na gradsko groblje Sv. Jakov, te obišli grob pokojnog Josipa Kregara, njihovog stranačkog kolege.

Team building je nastavljen odlaskom na Klek, a oni koji nisu imali volje za planinarenjem uputili su se do Jasenka i uvjerili se na licu mjesta kakvo je stanje sa objektima bivšeg HOC-a Bjelolasica.

Zajednički ručak održan je na Kneji, a ovom prigodom nešto više o današnjem skupu i razlozima za njegovom organizacijom, rekao nam je domaćin Dalibor Domitrović:

Predsjednik SDP-a Peđa Grbin odgovorio nam je što misli o niskom rejtingu SDP-a koji je po nekim anketama na najnižoj razini, progovorio je i o tome što SDP misli učiniti da mu rejting poraste, te se osvrnuo na odnose predsjednika Milanovića i premijera Plenkovića: