Aktualno PROMO 2

Kazališna predstava „STAMBENO PITANJE“ – Vrbovsko 16.06.2023.

Grad Vrbovsko i Gradska knjižnica Ivana Gorana Kovačića Vrbovsko pokrenuli su projekt „kazališne predstave“ u sklopu kojeg će se jednom mjesečno u periodu od svibnja – lipanja, te od rujna -prosinca 2023.g. iste prikazivati u Domu kulture Vrbovsko.

Nakon hit predstave CASABIANCA, spremni smo za još jednu urnebesna kazališnu predstavu

                                    „STAMBENO PITANJE“ , 16.06.2023.g. u 19,00 sati

Ulaznice po cijeni od 8 eura dostupne su za kupnju u Gradskoj knjižnici Ivana Gorana Kovačića, upravnoj zgradi Grada Vrbovskog, restoranu izletišta Kamačnik te na dan predstave.

O PREDSTAVI:

Kroz predstavu pratimo dva bračna para, koji se nađu u vrlo mogućoj i mnogima prepoznatljivoj situaciji. Dijalozi su britki, dramska lica su slojevita, zanimljiva, a u njima su upisana ona stanja i raspoloženja koja će mnogi prepoznati iz svojih bračnih ili „dobrosusjedskih“ situacija. Na sceni vidimo kako se „običnim“ ljudima najjednostavnije životne situacije pretvore u horor priču, koju autorica teksta piše na vrlo duhovit način.

Publiku na svakoj predstavi očekuje iznenađenje. Možda baš vaša ulaznica osvoji večeru u vrijednosti od 100 eura ili gratis ulaznicu za narednu predstavu.

Uživajte u predstavama i nagradama!

Informacije :

051 875 159 , 051 875 115

www.vrbovsko.hr , www.volimvrbovsko.hr

[email protected]