Sport

Modrić očarao Španjolsku

Luka Modrić još jednom je bio glavna zvijezda večeri u sinoćnjoj pobjedi Real Madrida protiv Seville 3:0 u Kupu kralja. Osim što je iznudio jedanaesterac, bio je jedan od najboljih igrača na terenu, a da je imao samo malo više sreće zabio bi i najspektakularniji pogodak u karijeri.
Od sinoć se na društvenim mrežama nižu pohvale na račun hrvatskog kapetana, a i madridski mediji proglasili su ga junakom derbija.
“Marca” piše da je “samo okvir gola spriječio Luku da zabije svoj najljepši pogodak u dresu Reala” kada je škaricama sa desetak metara opalio po golu, a lopta otišla pored stative. “Modrić je iz sredine cijelu večer vodio predstavu i imao priliku zabiti spektakularni gol. Okvir ga je spriječio da se upiše na već nevjerojatnu listu akrobatskih golova ove sezone”, piše Marca.
Slika Modrićevih škarica već je jedna od najdijeljenijih sportskih fotki dana.
“Da je ovo zabio, Modrić bi dobio spomenik”, piše “AS” na svojoj naslovnici, a u tekstu dodaje: “Modrić je trebao zabiti najbolji gol utakmice i cijelog Kupa kralja. Na odličan centaršut Carvajala izveo je pravo remekdjelo, vrlo težak akrobatski udarac. Golman je već bio svladan ali lopta je pogodila okvir Sevillinog gola”.
Lukin show zasjenila je samo sudačka pogreška kod dosuđenog jedanaesterca nakon prekršaja na hrvatskom reprezentativcu. Modrić je doista gurnut prije nego je pao u petercu, ali faul je, čini se, skrivio njegov suigrač James Rodriguez. Dok katalonski mediji bjesne, madridski priznaju da je sudac pogriješio, ali Modriću nitko nije zamjerio.
Izvor: Index.hr