O autorici

OgPortal

Zovem se Petra Gerić. Majka sam, supruga, zaljubljenica u prirodu, aromaterapiju i prirodnu kozmetiku koja je moja strast već više od 4 godine, od kada sam upoznala svijet biljnih i eteričnih ulja te stekla zvanje aromaterapeut.
Budući da je moje trenutno radno mjesto u uredu za računalom, zbog kojeg sam odsutna od svog doma 12 sati  na dan, svakim danom sve više uviđam važnost bivanja na svježem zraku u prirodi i u pokretu, unoseći u sebe namirnice koje osvježavaju i daju energiju, te važnost davanja svom tijelu i mislima dašak tišine i mira.
Živimo u vremenu strke, gužve, buke, konzumerizma i digitalizacije i mislim da nas sve treba sa vremena na vrijeme podsjećati da ne zaboravimo ono bez čega ne bilo našeg planeta i nas samih, a to je da čuvamo našu prirodu, da uvažavamo njenu snagu i moć i da koristimo njene resurse za poboljšanje kvalitete našeg života, u vidu bilja, svježeg zraka, izvorske vode….
Svoj doprinos želim dati pišući članke o raznim temama iz područja prirode, te se nadam da će nekome moji tekstovi na ovom portalu služiti kao što služe meni.
„Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu“ Mahatma Gandhi