Aktualno Županija

Hrvatski laburisti izabrali novo vodstvo, Karlovčanka Snježana Kirinić postala potpredsjednica stranke

Hrvatski laburisti izabrali su novo vodstvo stranke, a visoku dužnost u stranci dobila je i Karlovčanka Snježana Kirinić. Ona će, naime, zajedno s Burnom Zorićem biti zamjenica novoizabranog predsjednika Davida Bregovca donosi danas KAportal.
Novo vodstvo Laburisti su izabrali na svom 4. redovnom Izbornom saboru gdje su izaslanici Izbornog sabora izabrali i članove središnjih tijela stranke – Nacionalnog vijeća, Suda časti, Statutarne komisije i Nadzornog odbora.
– Nakon unutarstranačkog izbornog procesa Hrvatski laburisti – Stranka rada u sklopu širokog saveza lijevih političkih stranaka nastavlja se boriti za socijalnu i društvenu solidarnost, ravnopravnost i napredak, zaštitu rada, radnika i njihovih prava, za dostojanstven život za sve građane. I dalje ostajemo glas protiv svih oblika diskriminacije, netolerancije, širenja govora mržnje, retrogradnih procesa u društvu koji sve više jačaju te povijesnog revizionizma koji prijeti samom ustavnom temelju Hrvatske, kažu iz stranke. (kaportal.hr)