Aktualno Županija

Policija razrješila kazneno djelo

Policijska uprava karlovačka objavila priopćenje o razriješenom kaznenom djelu iznude a OGportal priopćenje prenosi u cijelosti.

“Policijski službenici Policijske uprave karlovačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom muškaraca (62, 48) zbog sumnje da su od 2013. do 2017. godine u dva odvojena slučaja na štetu 60-godišnjaka počinili kazneno djelo iznude.
Njih se sumnjiči da su uporabom ozbiljne sile i prijetnje oštećenog prisilili da im isplati nepostojeći dug u iznosu od više desetaka tisuća kuna. Ujedno, 24-godišnjaka se sumnjiči da je u veljači 2017. godine u ostvarenju kaznenog djela iznude pomagao spomenutom 48-godišnjaku.
Osumnjičene osobe po dovršenom kriminalističkom istraživanju predane su pritvorskom nadzorniku i uz kaznenu prijavu dovedene na Županijsko državno odvjetništvo u Karlovcu.”

Dodajmo da je u protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano  pet kaznenih djela i dvije prometne nesreće od kojih je jedna s lako ozlijeđenom osobom i jedna s materijalnom štetom.