Aktualno OG sada Ogulin

Preradovićeva i dalje na čekanju!

Prije točno mjesec dana, 17. veljače, objavili smo članak o Preradovićevoj ulici. Upit o tome tko je i za čije potrebe vršio radove, poslali smo gradskoj upravi. Odgovor smo dobili u ponedjeljak, 20. veljače, a u njemu je tada navedeno:

“Vezano za vaš upit dostavljamo traženu informaciju da je radove u Preradovićevoj ulici izvodila tvrtka Montcogim –plinara d.o.o. Sveta Nedjelja za potrebe postavljanja plinske mreže. Za tu potrebu zatražili su dozvolu Grada za prekop ulice te je utvrđeno da će po završetku radova sanirati prekop i asfaltirati cijeli prometni trak iskopa i o tome izvijestiti komunalno redarstvo. Kako su se u to vrijeme pogoršali vremenski uvjeti prometnica je privremeno sanirana te će biti završena kada to budu vremenski uvjeti dozvoljavali”- kaže se u odgovoru kojeg potpisuje službenica za informiranje Karmela Matić.

Dakle, od tada je prošlo dosta vremena, a po svemu sudeći još uvijek za odgovorne nisu stvoreni vremenski uvjeti da bi se pokrenula obnova ove prometnice. Vjerojatno će uskoro biti prevruće?!