Aktualno OG sada Ogulin

VU-PA ima rješenje za vaše probleme!

Agencija za financijsko posredovanje VU-PA iz Rijeke bavi se poslovnim savjetovanjem u gospodarstvu i poduzetništvu. Poduzetnicima u poljoprivredi nude sljedeće usluge:

-savjetovanje pokretanja stur-up poslovanja

-savjetovanja u poslovima financijske konsolidacije

-savjetovanja i vođenja investicija (project managing)

-ishodovanja financijskih sredstava kod poslovnih banaka, HBOR-a, HAMAG-a, i drugih financijskih organizacija

-savjetovanje uvjeta i ishodovanje potpora EU fondova

-izrada poslovnih planova, investicijskih elaborata, studija opravdanosti ulaganja.

U sklopu savjetovanja i vođenja projekata koriste usluge pridruženih savjetnika:

-savjetovanje i projektiranje građevinskih projekata (arhitekti, geodeti i drugu)

-savjetovanje poljoprivrednih tehnologija (agronomi, stručnjaci za ekološku proizvodnju).

Iz dosadašnjeg velikog iskustva, poljoprivrednim gospodarstvima svih ustrojstvenih oblika (OPG, obrt, j.d.o.o. zadruga…) nude savjetovanje uvjeta i pripreme, te vođenje izrade Zahtjeva za ostvarivanje potpore iz mjera EU poljoprivrednog fonda ruralnog razvoja, te osiguranje financijskih i kreditnih sredstava za premošćivanje obročne otplate EU potpora, osiguranje kredita za financiranje vlastitih ulaganja iznad dobivenih EU potposa, te osiguranja kratkoročnih plasmana za financiranje obrtnih sredstava za plaćanje PDV-a i troškova pokretanja postupka.

Za potrebe pokretanja ekološke prozvodnje i upisa poljoprivrednog gospodarstva u Upisnik ekoloških proizvođača, osigurali su stručnu osobu specijaliziranu za savjetovanje u poljoprivrednoj, ekološkoj proizvodnji.

U slučaju da vaše poljoprivredno gospodarstvo ima potrebu za rješavanjem problema u pronalaženju financijskih sredstava u pokretanju poljoprivrednog poslovanja, financijskog restrukturiranja ili pokretanja investicija u poljoprivredi, a posebno pri postizanju financijske sposobnosti za konkuriranje EU fondovima, u mogućnosti su organizirati savjetovanje o uvjetima ishodovanja.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti Branku Stefanoviću, savjetniku za poduzetništvo, na broj 099-630-2042, ili koordinatorici Marijanki Brozović na broj 098-575-032.

Ne zaboravite-rješenje za vas ima VU-PA Rijeka!