OG sada Ogulin

Zanimljivo i dinamično u Gimnaziji Bernardina Frankopana

U organizaciji ogulinske Gimnazije Bernardina Frankopana, održan je Dan otvorenih vrata i poduzetnički dan. Već od 11:30 učenici osmih razreda i roditelji, ali i svi zainteresirani mogli su se upoznati sa obrazovnim programima Gimnazije te pogledati, ali i sudjelovati u brojnim aktivnostima koje su djelatnici pripremili i organizirali.  Govoreći o sadržajima, svakako treba spomenuti brojne atraktivne radionice, te zanimljiva predavanja i prezentacije, kroz koje su sve zainteresirane vodili profesori Gimnazije i njihovi vanjski suradnici. Uz sve spomenute sadržaje, za nastavnike i maturante je organizirano i predavanje o poduzetništvu i gospodarstvu a gosti su bili direktor Poduzetničke zone Ogulin Mladen Stipetić, te savjetnik za gospodarstvo Ogulina, Vladimir Kubelka.

O sadržajima i temi ovogodišnjeg Dana otvorenih vrata i poduzetničkog dana rekla nam je ravnateljica Gimnazije Bernardina Frankopana, prof. Sanja Dubić:

Ravnateljica nam je i pojasnila zašto je ove godine bila toliko zastupljena tema poduzetništva i zbog čega je zainteresirala profesore i učenike: