Aktualno Sport

Pobjeda kuglača KK Policajac

Kuglači KK Policajac pobjedom protiv KK Kleka II u zadnjem 18. kolu 3.HKLZ Ogulin-Lika definitivno su osvojili drugo mjesto, s jednakim brojem bodova kao prva KK Rakovica ali slabijim omjerom poena. Protiv KK Kleka II pojedinačne pobjede ostvarili su Mladen Hećimović i Božo Pavlaković u prvom bloku igrača te Mirko Birač u drugom i Branko Bajt u trećem bloku igrača. Zlatko Neralić i Anton Marković, iako su solidno odigrali ipak nisu uspjeli pobijediti. Posebno se to odnosi na Antona Markovića, koji je s 556 srušenih čunjeva opet bio najbolji igrač u svojoj ekipi, međutim, mladi Zlatan Mazor, najbolji igrač utakmice s 588 srušenih čunjeva ipak je bio bolji.
Bila je to 12. pobjeda kuglača KK Policajca ostvarena ovaj put rezultatom 6:2 (15:9) i 3244:3158 u ukupno srušenim čunjevima.
Iako je osvajanje drugog mjesta, s istim brojem bodova kao i prvak KK Rakovica, izuzetan uspjeh kuglača KK Policajca, ipak ostaje žal za četiri izgubljena boda protiv osrednje ekipe KK Vatrogasca.
Na kraju, treba čestitati prvacima KK Rakovici jer su odličnim igrama u drugom dijelu prvenstva pokazali da su zasluženo osvojili naslov prvaka i plasman u viši rang natjecanja. (kk-policajac.hr)