Pobjede košarkaša

KK Ogulin – KK Petrinja 112:59

Košarkaši, seniori, Košarkaškog kluba Ogulin odigrali su utakmicu zadnjeg kola protiv košarkaša Petrinje i zabilježili pobjedu od 112:59. To je ujedno i najveća pobjeda Ogulina u B ligi i dobar završetak sezone koju Ogulinci završavaju na petom mjestu. Valja reći da je to ujedno i najbolja sezona u ovom rangu za KK Ogulin. Od početka se vidjelo da ogulinska ekipa više želi ovu pobjedu i  da su raspoloženiji za igru od gostiju iz Petrinje. Iz minute u minutu prednost je rasla i na kraju se zaustavila na 53 poena razlike.

Juniori u produžetku

KK OGULIN – KK FORTUNA 71-68(17-21,17-16,17-9,11-16,9-6) Dva dana ranije igrali su i juniori KK Ogulin protiv KK Fortuna i pobjedili sa 71:68Igrali su
Bekavac (24), Marincel (18), Stošić (11), Polić (11), Blašković (6), Božičević, Angelov, Ivošević, Kosanović. Igrali su bez  Dujmića, A. Cindrića, F. Cindrića, Marelja i Lovrića. Tim je ova pobjeda još važnija i značajnija jer nimalo nije bilo lako. U slijedećem kolu, u četvrtak, ide se u goste Vernu u četvrtak, a iza toga, u subotu, dolaze u goste košarkaši Medvešćaka.

 

 

 

Facebook Comments