Aktualno OG sada Ogulin

Kandidati, navalite u obilaske!

Ogportal je, kao što smo i objavili, gradonačelniku Grada Ogulina Juri Turkoviću uputio zamolbu da nam odgovori da li svi kandidati koji izlaze na izbore mogu posjećivati prostore gradskih tvrtki i koristiti ih u svoje promidžbene svrhe? Također nas je zanimalo da li je za dosadašnji posjet kandidata za župana i gradonačelnicu Poslovnoj zoni Ogulin, odobrenje dao gradonačelnik osobno ili netko drugi, te kome se treba najaviti za dolazak?

Vezano za ovaj naš upit o posjeti Poslovne zone kandidata za župana i kandidatkinje za gradonačelnicu Ogulina, Damira Jelića i Sanje Marković, što su već javno osudili pojedini kandidati, gradonačelnik Jure Turković nam je odgovorio:

Nisam dao odobrenje za navedeni posjet. Nitko nije niti tražio moje odobrenje. Osobno smatram da za sve kandidate trebaju vrijediti jednaka pravila, odnosno, ukoliko to zatraže nemam ništa protiv da se i ostalim kandidatima prezentira rad poduzeća i ustanova u vlasništvu Grada, pod jednakim uvjetima“- odgovorio nam je gradonačelnik Jure Turković.

Direktor Poslovne zone Mladen Stipetić rekao nam je da su se kandidati najavili njemu, da ih je rado primio i da neće odbiti niti jednog kandidata koji bude izatražio da dođe u Poslovnu zonu.

Ako izraze želju rado ću ih upoznati sa našim radom i planovima. Ne samo da ih neću odbiti, bilo bi mi čak vrlo drago kad bi došli i čuli kakve su nam namjere i kako se zona može razvijati“- rekao nam je Mladen Stipetić.

S obzirom na sve, mogli bismo preporučiti svim kandidatima za župana, gradonačelnika i zamjenike gradonačelnika, da krenu u obilaske gradskih tvrtki i ustanova! Osim Poslovne zone, neka posjete Pučko otvoreno učilište, Gradsku knjižnicu i čitaonicu, Stambeno komunalno gospodarstvo, Vodovod i kanalizaciju, Radio Ogulin, Turističku zajednicu, Ivaninu kuću bajke…

Promocija zamotana u službeni posjet?