Aktualno Sport

Gošće ipak bile bolje

Ogulin – Liburnija Matulji 28:35

Jučer je odigrano 13. kolo III. HRL zapad u kome su naše djevojke izgubile od ekipe Liburnija Matulji i to rezultatom 28:35 (11:19).
Iako je razlika na kraju utakmice 7 golova, ipak se nije stekao dojam da su protivnice bile toliko bolje od naših rukometašica.
Tijekom prvih 20 minuta utakmice igralo se golo za gol, a nakon toga su gošće uspjele napraviti u par minuta veću razliku i na odmor se odlazi sa prednošću od 8 golova za gošće. U nastavku utakmice naše djevojke smanjuju razliku i nekih desetak minuta prije kraja utakmice kod rezultata 25:23 za gošće, pojavila se mala nada da bi domaće igračice mogle okrenuti utakmicu u svoju korist, ali na žalost nisu uspjele. Gošće su u par bržih kontri povećale razliku i zasluženo pobijedile te odnose dva boda iz Ogulina.


Naše djevojke su bile oslabljene ne igranjem Nikoline Brozović, a za Ogulin su igrale odlična vratara Marija Gračanin, najbolja u redovima domaćih igračica bila je Ivona Gračanin sa postignutih 11 golova, odlične mlade nade blizanke Ana Hasan koja je postigla 5 golova i Ema Hasan sa postignutih 3 gola, Sandra Bokulić 3 gola, Matea Brozović 3 gola, Anđela Kučinić 1 gol, Josipa Brozović 1 gol, Natalija Solo 1 gol, Tina Rebrović, Katarina Drašković, Lucija Herman i Dragana Vujnović.
Trener Dražen Cindrić.
Djevojke još igraju zadnje kolo u gostima u Puli kod ekipe Arena II.(facebookŽRK Ogulin)