Aktualno OG sada Ogulin

Automobilom se zaletio u kip Majke Božje!

Iako u izvješću Policijske uprave karlovačke danas nema nikakve informacije o prometnoj nesreći koja se sinoć oko 23,30 sati dogodila u Ogulinu, jer se radilo o nesreći sa lakše ozljeđenom osobom, OGportal ima ekskluzivne fotografije (hvala čitateljima) snimljene odmah nakon nesreće. Vidljivo je da je udarac bio prilično žestok. Vozač je najprije udario u ogradu privatne kuće na Lomošćanskoj cesti, a potom je “pokupio” i ogradu oko kipa Majke Božje u Lomostu! Nakon toga se prevrnuo na krov i doista je pravo čudo da je zadobio samo lakše ozljede.

Neslužbeno doznajemo da je riječ o lovcu koji se vraćao iz lova, a to svjedoče očevici koji kažu da je mesa bio svud uokolo. Stoga im je bilo prilično mučno gledati prizore s mjesta nesreće, jer nisu u prvom trenutku znali o čemu je riječ. Malo je olakšanje uslijedilo tek kad se pročulo da se radi o životinjskom mesu.

Pretpostavljamo da slijedi prijava Policijske postaje Ogulin protiv neodgovornog vozača, koji će vjerojatno morati podmiriti i nastalu štetu.