Aktualno Sport

Održan 64. „ZAGIPING“

Stolnotenisači Kleka su ovog petka sudjelovali na 64. Zagipingu, Otvorenom međunarodnom prvenstvu Zagreba u stolnom tenisu za mlađe uzraste. Turnir se igrao u Domu sportova u tri dvorane na 48 stolova. Ovo je najmasovnije natjecanje za navedene uzraste u Europi, a ove godine je sudjelovalo oko 700 igrača i igračica. Od igrača iz stranih država ove godine ih je najviše došlo iz Engleske, zatim iz Grčke, Španjolske, Estonije te ostalih susjednih država.
Na ovom natjecanju je sudjelovalo 7 mladih stolnotenisača Kleka u raznim kategorijama.
U kategoriji najmlađih kadetkinja nastupile su Marija Blašković i Ema Stipetić.
U kategoriji mlađih kadetkinja Leonarda Stipetić, dok u kategoriji mlađih kadeta igrali su Filip Dubić, Josip Miletić i Marin Umiljenović.
U kategoriji kadeta nastupio je Jurica Miletić.
Od spomenutih igrača po skupina dalje su u dodatne kvalifikacije prošli Marija Blašković i Filip Dubić, da bi potom ispali u dodatnim kvalifikacijama za glavni turnir. Filip Dubić je izgubio od Engleza Marca Platea rezultatom 3 : 1. Za razliku od prethodnih prvenstava, mladi stolnotenisači Kleka mogu biti zadovoljni svojim rezultatima, posebno Ema Stipetić i Marin Umiljenović, kojima je ovo bilo prvo službeno natjecanje.
Od daljnjih aktivnosti stolnoteniskog kluba slijedi priprema za održavanje redovne skupštine, a koja se održava 1. svibnja.