Aktualno OG sada Ogulin

I smeće i cvijeće!

“Vijenac Ive Marinkovića u Ogulinu odlukom gradonačelnika i direktora SKG svrstan je u ruralni dio stambenog kvarta. Ukidanjem centralnog grijanja loženje se vrši drvima, a potpala, naravno,  treskama. Kako se zima odužila ponestalo je tresaka, pa su susjedi počeli skidati drvenu oblogu garaža. Počeli su od sredine prvoga reda . Dođite i zabilježite  kako izgleda početak rastakanja garaža. Na mjestu cijelog niza kontejnera najlakše ja zamagliti skidanje dasaka garaže”- požalili su nam se stanovnici Vijenca Ive Marinkovića i pozvali nas da se i sami u to uvjerimo.
O tom naselju već je u niz navrata vođena rasprava i na sjednicama Gradskog vijeća. Vijećnici su upozoravali na  potrgane ljuljačke,  zapušteno igralište, smeće koje se baca izvan kontejnera i danima  stoji…
Obišli smo ovo naselje i uz, tek nekoliko slučajnih prolaznika, zabilježili našim fotoaparatom aktualno stanje. I doista ima svega. Ružnih slika je, na žalost, više. No, ipak smo uspjeli vidjeti i nekoliko prekrasno uređenih zelenih površina, na kojima su cvijeće zasadili sami stanari, svojom voljom i o svom trošku.
Kakvo je stanje, možete se uvjeriti sami.