Aktualno OG sada Ogulin

Dvije godine za redom-najbolji je “Jole” d.o.o.!

Jole d.o.o. agencija za zastupanje u osiguranju, osnovana je 1992. godine u Ogulinu. Agencija je koja je dugogodišnji partner i ekskluzivni zastupnik CROATIA osiguranja d.d. – najstarijeg i vodećeg osiguravajućeg društva u Republici Hrvatskoj. Uz suradnju s CROATIA osiguranjem d.d., agencija Jole d.o.o. poslovno surađuje i s tvrtkama CROATIA zdravstveno osiguranje d.d. i CROATIA osiguranje mirovinsko društvo za upravljanje dobrovoljnim mirovinskim fondom d.o.o. Nastavljajući obiteljsku tradiciju rada za Croatia osiguranje d.d. 2007.  godine upravljanje agencijom i daljnjim razvojem agencije nastavlja Igor Stošić.

Od malog ureda u Ogulinu, agencija Jole d.o.o. razvija se, uz potporu Croatia osiguranje d.d., otvaranjem ureda u Duga Resi 2014. godine u sklopu stanice za tehnički pregled vozila Duga Resa i poslovnom suradnjom na području Velike Gorice. U siječnju 2017 godine otvoren je još jedan od ureda u nizu u Gospiću. Neizmjernu energiju i ljubav prema poslu osiguranja, direktor Igor Stošić nastoji svakodnevno prenijeti na 6 zastupnika u osiguranju.

Svakom klijentu djelatnici agencije Jole d.o.o. posvećuju se individualno, u želji da zadovolje njegove potrebe za osiguranjem, te da približe smisao življenja s osiguranjem. Poseban naglasak stavljaju na pristup prema osiguraniku, s ciljem da osiguranik zaključi osiguranje za ono što mu je zaista potrebno i to na najoptimalniji i najkvalitetniji način koji je dostupan.

Nije ni čudo, zbog svega navedenog, što je Agencija Jole d.o. o. dvije protekle godine, za redom proglašena kao najbolja agencija! Čestitamo vlasniku i svim njegovim djelatnicima, koji su znali prepoznati potrebe svojih osiguranika i na primjeren način zadobiti njihovo povjerenje.

(promotivni članak)