Aktualno OG sada Ogulin

Dan otvorenih vrata OTŠ-a

Obrtnička i tehnička škola Ogulin organizirala je  Dan otvorenih vrata. Posjetili smo školu nešto prije 13 sati, no odaziv je bio slab. Kako nam je rečeno, učenici osnovnih škola, koji su bili najavljeni, nisu došli u razgledanje škole i upoznavanje sa programima. Istakli smo kako je  svakako  šteta što se to nije učinilo, kad im je već pružena prilika. No, prema riječima ravnateljice škole Mirne Ceranić Jurković , nije bilo tako. Najavljeni učenici stigli su nešto kasnije i Dan otvorenih vrata je uspio, kazala nam je, a poslala nam je, kao odgovorna osoba i priopćenje u kojem navodi da joj je žao  što smo objavili  netočne informacije.

“Danas niste posjetili našu Školu, niste željeli vidjeti rad i trud naših učenika i djelatnika. Naslovnu fotografiju snimili ste  na ulici”- navodi ravnateljica, te se nada da ćemo ih u buduće popratiti s točnim i provjerenim informacijama.
Žao nam je što je došlo do ovakve reakcije ravnateljice, jer novinari OG portala došli su oko 12,30 sati i zadržali se  u razgovoru sa profesorima škole, ispred same zgrade škole, nešto više od pola sata! Ugodno smo se s njima družili i nismo fotografiju snimili na ulici, jer onda se može protumačiti da su i profesori bili na ulici, ali nisu. Čekali su pred školom najavljene osnovnoškolce, a kad je prošlo 13 sati mi smo se uputili na obavljanje drugih zadataka.
Mislimo da nema razloga za nezadovoljstvo i pozivamo OTŠ da nam slobodno dostavi fotografije sa Dana otvorenih vrata, kako bismo ih objavili na našem portalu, jer nismo s njima mogli biti sve do 17 sati, dok je trajao Dan otvorenih vrata.