Aktualno Sport

Tintilinić privukao djecu u Ogulin, na rukomet

U sklopu Ogulinskog festivala bajke muški Rukometni klub Ogulin organizirao je 6.bajkoviti turnir u mini rukometu „Tintilinić 2017“. Naime, rukometni klub Ogulin prvi se je od sportskih klubova, pridružio programu ove manifestacije prije 6 godina i na taj način uključio sport u ogulinsku bajku. Ovogodišnji turnir okupio je preko 150 mališana iz raznih klubova koji su se u nedjelju,11 lipnja nadmetali u rukometnoj vještini. Pregršt lijepih poteza i prijateljstvo bacili su u drugi plan onaj natjecateljski dio koji je ipak iznjedrio one najbolje.

U kategoriji 2007 godišta najbolji je bio Karlovac ispred drugoplasiranog Zadra i trećeplasiranog Gospića. Najbolju petorku turnira ćine : Nol Velimirović, Bruno Zubčić, Riko Brezac, Stipe Stipčević i Matija Bukovac. U 2006. godištu, prvo mjesto zauzeo je Gospić ispred Zadra i Ogulina. Najbolju petorku u ovom godištu ćine: Milan Hodak, Ivan Jergović, Roko Maričić, Bartol Mikuljan i Tomislav Mateša.
Turnir su popratili mnogobrojni posjetitelji iz drugih krajeva Hrvatske koji su izrazili zadovoljstvo organizacijom uz poruku :”Vidimo se i sljedeće godine”