Zanosna Ana Sasso glavna je zvijezda spota klape Rišpet

U spotu za veselu dalmatinsku pjesmu naziva “Šta mi ljube hoćeš kazat” glavnu ulogu ima legendarna splitska manekenka koju je proslavila reklama za Pipi.

Ljeto je idealno vrijeme za uživanje u suncu i moru, uz sve ovo na našoj obali nezaobilazna je i dalmatinska pjesma.

Nova pjesma klape Rišpet, u kojoj je zabljesnula Ana Sasso, legendarna splitska manekenka koju je proslavila reklama Pipi, idealna je glazbena podloga za uživanje uz more. Riječ je o veseloj dalmatinskoj pjesmi naziva “Šta mi ljube hoćeš kazat”, s kojom će splitska klapa nastupiti na Prokurativama na ovogodišnjem Splitskom festivalu.
Autorica stihova ove prpošne ljetne pjesme je Luči Tukić, dok skladbu potpisuje osnivač klape Pero Kozomara, koji se ovog puta odlučio za brzu, veselu, plesnu pjesmu koju će klapa uvrstiti u svoj bogati repertoar. “Nakon pet laganih festivalskih skladbi Rišpeta, ove godine sam se odlučio za veselu, brzu pismu pa da se svi malo rasplešemo na plažama ovog ljeta” – govori autor klapskih hitova Pero Kozomara. “Šta mi ljube hoćeš kazat” još je jedan u nizu hitova klape Rišpet, koja je u izdanju diskografske kuće Hit Records objavila posljednji album naziva “Reći ćeš mi fala”, koji je postigao zavidnu prodaju te je još uvijek u top 30 najprodavanijih domaćih albuma. Klapa je osnovana 2011. godine, a iz godine u godinu bilježi sve veći uspjeh na hrvatskoj glazbenoj sceni. Uz atraktivnu Splićanku Anu Saso, spot za novu pjesmu zasigurno neće proći nezapaženo. Klapa Rišpet u ovim vrućim ljetnim danima ima veoma gust koncertni raspored. Nastupaju po cijeloj jadranskoj obali, predvođeni legendarnim frontmenom Ivom Amulićem. (vecernji.hr)

 

Facebook Comments