Kolumne

DNEVNA INFORMACIJA PU karlovačke 17.06.2017.

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je sedam kaznenih djela, tri prekršaja narušavanja javnog reda i mira (Karlovac, Ogulin) i dvije prometne nesreće od kojih je jedna s lakše ozlijeđenim osobama i jedna s materijalnom štetom. Od navedenog izdvajamo sljedeće:

Provala u rashladni uređaj
U razdoblju od 14. do 16. lipnja nepoznati počinitelj provalio je u rashladni uređaj koji se nalazi uz kiosk u gradskoj četvrti Zvijezda u Karlovcu, od kuda je otuđio sladoled. Materijalna šteta veća je od 400 kuna.

Provaljeno u stan
U razdoblju od 12. do 16. lipnja u Karlovcu, gradska četvrt Banija, nepoznati počinitelj provalio je u stan vlasništvo 67-godišnjaka od kuda je otuđio novac.

Olujno nevrijeme
Jučer u vremenu od 13,25 do 16,30 sati na području Ogulina, Josipdola, Slunja, Rakovice i Generalskog Stola, uslijed olujnog nevremena praćenog jakom kišom i ledom, došlo je do oštećenja više osobnih automobila i stambenih objekata, od čega je prijavljeno oštećenje jedanaest osobnih automobila i tri obiteljske kuće. Ujedno je u vremenu od 17,15 do 17,55 sati na području općine Rakovica u mjestu Drežnik Grad, uslijed pada drveta na kolnik državne ceste D-1 došlo do prekida prometa.