Kolumne Krule Kruloteka S vama kroz svaki dan

Kazne za gologuzanje

Gdje li ono… na Hvaru?… uveli kazne za turiste koji šeću gologuzi… piju na cesti… jedu pizza cut… a kazne novčane, u visini cijene polovnog golfa dvice… pesto eura… sedamsto… krutejebo, skineš majicu, cijeli mjesec moraš delat na pilani nebil kaznu namirio. Blažen onaj ko je pjan i nevezan za volanom… jeftinije prođe neg u kupaćim gaćama jesti polica i slanine
Plan i program za sve turiste za 2017. godinu
1. Buđenje u jutro u 5.
Budi ih se kratkim rafalima iz kalašnjikova dok se sa zvučnika pušta škripa gusjenica tenka.
2. Doručak u 5:30
Doručak je u hotelskom restoranu a na švedskom stolu nude se 3 vrste pašteta, voda, luk i sol.
3. Rad na baušteli
Svim turistima se nudi da nekažnjeno hodaju do pasa goli, zidajući gornje etaže općinskog objekta dok se u donjim etažama nudi sauna, izvlačenje glazura pod zatvorenim prozorima.
4. Marenda/gablec
U podne marenda. Za marendu se nudi cat pizze koju također mogu nekažnjeno pojesti.
1 cut 50 eura. Gratis maslinu dobije turist radnik udarnik.
5. Nastavak rada ali po skraćenom radnom vremenu
Nastavlja se raditi do 18 sati (skraćeno) kako bi turisti ostatak slobodnog vremena mogli provesti na sljedećoj točki br.6
6. Gašenje požara
Od 18 sati, turiste se općinskim tamićem vozi do požarišta. Požar gase do 22 sata kad im slijedi kupanje… gdje ih se poreda u 4 reda dok ih u niskom letu prelijeće kanader, ispuštajući morsku vodu.
7. Ukrcaj i odvoz u hotel oko 2 u jutro
Turiste se ubacuje u dajca… te ih se odvozi u hotel. Pred hotelom ih se iskrcava na paletar i umorne odvozi na večeru koju nitko ne jede.
NAPOMENA: Turisti koji se ne budu pridržavali plana i programa, biti će strijeljani u dvorištu zgrade općine a sve troškove sahrane snosi Vlada države iz koje su došli.