Aktualno Magazin Zabava

Jako ju je pogodio plakat s kojim se najavljuje koncert: ‘Što je to danas s ljudima?’

LIDIJA BAČIĆ OTKAZALA ZAJEDNIČKI NASTUP SA SEVERINOM Jako ju je pogodio plakat s kojim se najavljuje koncert: ‘Što je to danas s ljudima?’
Splitska pjevačica Lidija Bačić Lille obavijestila je svoje obožavatelje preko Instagrama u srijedu navečer da se njezin koncert u Sloveniji, točnije u Velenju, otkazuje.
Lidija je na Velenjskem jezeru trebala nastupiti zajedno sa Severinom, no dogovor je otpao. I to zbog spornog plakata koji najavljuje zajednički koncert. Do problema je navodno došlo jer su Severinini menadžeri tvrdili da se plakatom odaje dojam kao da je Severina predgrupa Lidiji, piše Dnevnik.hr.

– Ups… ja na odmoru i menadžer mi javi da neki ne odmaraju nego kopaju i lobiraju. Ono kad tim starije kolegice na zajedničkom koncertu ne dopušta tvoju sliku na plakatima… šta je to s ljudima? Šta se može…ima nas svakakvih. Velenje vidimo se drugom prilikom bez negativne energije, napisala je Lidija.

Svoju stranu priče iznio je i Severinin menadžer Tomislav Petrović za Dnevnik.hr. Cijela situacija ga je, kaže Petrović, zatekla.

– Bilo mi je drago kad sam čuo da će i Lidija Bačić nastupiti u Velenju 26.08. pa sam ostao iznenađen kad sam danas čuo da je njezin nastup otkazan. U promociju i oglašavanje se nisam miješao jer s organizatorom koncerta surađujem dugi niz godina i u njega imam apsolutno povjerenje. Neistinite su informacije da sam po tom pitanju od njega bilo što tražio ili mu uvjetovao – poručio je Petrović. (jutarnji.hr)