Aktualno OG sada Ogulin

Formula Driver 2017.

Nakon višegodišnje pauze automobilizam se vraća u Ogulin na velika vrata i to već ovog  vikenda, 26. – 27.8.2017. gdje će na stazi Klek podno istoimene planine ugostiti brojne vozače najpopularnije automobilističke discipline, Formula driver. Utrka u Ogulinu je treća po redu u prvenstvu, sa prijavljenih preko 100 natjecatelja iz Italije, Slovenije, Austrije i Hrvatske. Organizacijske pripreme ove međunarodne utrke kao i pripreme staze su u punom jeku i lagano se privode kraju te su uloženi veliki napori da se napravi priredba dostojna jednog ovakvog prvenstva koje je upisano u FIA i HAKS kalendar.

Raspored zbivanja
Auto klub Klek je Ogulinu pripremio vikend vrhunske zabave i spektakla, obuhvaćajući do sada izložbu trkaćih automobila, u subotu 26. Kolovoza, u samom centru grada u periodu od 16 do 20 sati kada će svi zainteresirani moći izbliza zaviriti u najbolje međunarodne trkaće automobile i njihovu opremu, upoznati vozače i porazgovarati s njima, te doznati sve što su ikada željeli znati o auto utrkama, kako se za njih pripremaju, imaju li tremu, koliko vremena i truda ulažu u svoja vozila i razvoj zavidnih vještina koje će demonstrirati na samoj utrci, kao i sve ostale pojedinosti koje nisu imali priliku do sada pitati uživo profesionalne vozače. Kao šlag na tortu bit će održan i svečani defile u pratnji sa motoristima Moto kluba Vještice, koji svakako valja vidjeti.
U nedjelju 27.8. od 8:20 sati  je zakazan start prvog treninga na stati Klek nakon čega će uslijediti i svečano otvorenje utrke uz defile motorista. Poslije otvorenja slijede 3 utrke nakon kojih će biti proglašenje pobjednika utrke Formula driver Ogulin 2017 – Memorijal Ivica Kišasondi. Tijekom utrke za sve posjetitelje je organiziran i prigodni program uz mogućnost okrijepe. Sve posjetitelje očekuje vikend prepun adrenalina i dobre zabave! Podsjećamo, ulaz je besplatan!

Zatvaranje ceste u nedjelju
Zbog održavanja auto utrke Formula driver – Memorijal Ivica Kišasondi u nedjelju 27.8.2017 u vremenu od 08:00 – 19:00h za sav će promet biti zatvorena dionica županijske ceste 3254 od parkirališta “Baza” do ŠRC Kneja. Vozila će biti propuštana svaka 2h.  Također će nerazvrstana cesta od parkirališta “Baza” prema naselju Turkovići  biti zatvorena za sav promet u subotu 26.8.2017. od 15h do nedjelje 27.8.2017 19:00h.

ULAZ BESPLATAN!