Aktualno OG sada Ogulin S vama kroz svaki dan

S vama kroz svaki dan- već punih godinu dana!

Prije točno godinu dana, 11. veljače, “rodio” se OGportal! Naravno da nije bilo lako, nakon tridesetak godina radijske karijere, posao tražiti  negdje drugdje. Nije bilo lako u našim “godinicama” učiti što je portal, kako “dignuti” članak, kako obraditi slike, kako složiti reklamu, snimiti video prilog…Nije bilo lako puno toga, a najteže nam je bilo jer nismo znali kako će nas čitatelji prihvatiti i na koji ćemo način uspjeti održati portal u tako maloj sredini, kao što je ogulinska.

No, kažu ljudi, svako zlo za neko dobro! Tako smo i mi, malo po malo, pišući o svemu otvoreno i bez cenzure, pridobivali sve više i više čitatelja. Hvala vam na tome! Zahvaljujući “lajkovima”, vašim komentarima, prijedlozima, fotkama koje nam šaljete, postali smo dio vas, kao što se i vi postali dio nas. Samo zajedno možemo naprijed i to ćemo pokušati činiti i dalje.

U proteklih godinu dana objavili smo oko 6.000  članaka, oko 20.000 fotografija, te 250 video zapisa koje su pregledani na youtube-u oko 200.000 puta. Najveći broj pregleda u jednom danu bilježimo 17. rujna 2017. i to 44.016, a i 16. lipnja bilo ih je 30.781. Prema Google analytics-u prosječan broj pregleda iznosi oko 10.000 dnevno.

Hvala i onima koji nas baš ne “šmekaju” i koji nam prigovaraju. Da nije njih, ne bismo bili zadovoljni, jer ne možeš baš svima ugoditi, zar ne?

Naš  prvi rođendan proslavili smo sinoć u Hotelu Frankopan, u društvu dragih nam suradnika, naših prvih poslovnih partnera, sponzora i gradskih čelnika, koji su, dok su još bili u oporbi, naš portal ocijenili kvalitetnim i podržavali nas od samog početka.  Imaju li sada prigovore na naš rad ne znamo, jer to javno ne govore, ali svima poručujemo da ćemo i dalje biti nezavisni, kao i do sad, ma koliko to nas to koštalo. Imali smo granicu dostojanstva na gradskom mediju, kad su nas “bivši” pokušali maltretirati na njima svojstven način. Nismo se sagnuli i pognute glave čekali “upute” iz gradske uprave i nikada nikome to nećemo dozvoliti. Ako budu htjeli takve “novinare” nek si ih potraže. Ima ih. Pa i u našem gradu.

Dakle, sinoć je bilo veselo i ugodno. Tko nam je sve došao i što smo zabilježili, pogledajte na našim fotografijama i video prilozima. Zabavili smo se i ugodno družili, te zahvaljujemo svima koji su uveličali proslavu našeg prvog rođendana. Hvala i na darovima, te Gloriji na majicama:)

No,  već  danas krećemo dalje. Tražimo “priču” da nekome “pokvarimo” jutro, a nekome uveselimo dan! Tako je to u životu – dok  jednom ne smrkne, drugom ne svane.

 

 

 

 

https://ogportal.com.hr/2017/02/11/s-vama-kroz-svaki-dan-og-portal/