Aktualno Županija

Provedena akcija na alkohol – 24 vozača isključena iz prometa

Noću sa 14. na 15. travnja, na području Policijske uprave karlovačke provedena je preventivno-represivna akcija „Nadzor vozača pod utjecajem alkohola ili droga“. U akciji je kontrolirano 228 vozača, a njih 24 isključeno je iz prometa zbog vožnje pod utjecajem alkohola. Najveća koncentracija alkohola izmjerena je kod 52-godišnjaka iz Karlovca u iznosu od 2,34 g/kg.

Provala u vikend-kuću kod Duge Rese
U razdoblju od listopada 2017. do 14. travnja ove godine, nepoznati počinitelj je u okolici Duge Rese provalio u vikend-kuću vlasništvo 79-godišnjakinje. Otuđen je televizor, glazbeni instrument i zvučnici, a materijalna šteta je veća od pet tisuća kuna.

U Karlovcu ozlijeđen 21-godišnjak
Jučer u ranim jutarnjim satima, u ugostiteljskom objektu u Karlovcu, Gradska četvrt Švarča, prilikom fizičkog sukoba teže je ozlijeđen 21-godišnjak. U tijeku je kriminalističko istraživanje radi utvrđivanja svih okolnosti događaja i otkrivanja počinitelja.

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirana su tri kaznena djela, jedan prekršaja narušavanja javnog reda i mira (Ogulin) i tri prometne nesreće s materijalnom štetom.