Aktualno Sport

RUKOMETNA SUBOTA

Djevojčice 2004. i mlađe odigrale 2 utakmice sa vršnjakinjama iz Omišlja i Senja, a nakon toga su seniorke odigrale sa djevojkama iz Omišlja.
Rezultati kadetskih utakmica:
RK OMIŠALJ – ŽRK OGULIN 12:16 (5:8)
RK KARLOVAC – ŽRK SENIA 14:27
RK OMIŠALJ – RK KARLOVAC 12:11
ŽRK SENIA – ŽRK OGULIN 29:25 (13:12)
Obje utakmice djevojčice su odigrale dosta dobro. U prvoj je falilo više koncentracije, i uz par tehničkih grešaka rezultat je nažalost završio s porazom.
U drugu su od samog početka krenule puno motiviranije i odigrale puno bolje. No rezultat u konačnici i nije tako loš pošto su djevojčice iz Senie trenutno prve na tablici bez poraza.
Zadnji krug 1 HRLD će se odigrat u Ogulinu sljedeći vikend a djevojčice će odigrat s ekipom Zameta i Liburnije.
Za ekipu Ogulina danas igrale su: Tea Stipetić, Monika Cazin, Lorena Mudrić, Tara Napijalo, Idora Magdić, Lana Luketić, Marija Bacanović, Dorotea Stipetić, Matea Stipetić, Marija Herman, Ena Kirasić, Antonela Glogovski i Diana Bosnić. Trener Zlatko Blašković i Branko Matijašić. Treću utakmicu dana odigrale su seniorke, i to nažalost rezultatski najlošije. Kao i do sad oslabljene no opet i ovaj put hrabro su se suprotstavile protvnicama i odigrale.
Rezultat:
ŽRK OGULIN – ŽRK OMIŠALJ 17:33 (2:16)
Za ekipu Ogulina igrale su: Marija Gračanin, Anđela Kučinić 5, Tina Rebrović, Lucija Herman, Matea Brozović 4, Dragana Vujnović 1, Katarina Drašković 6, Lara Stipetić, Josipa Brozović 1, i Anastasie Manojlović. Trener Zlatko Blašković i Branko Matijašić.
Sljedeće pretposljednje kolo djevojke igraju u Ogulinu protiv ekipe Arena Jadrograd. A u petak bi trebale odigrati zaostalu utakmicu protiv ekipe ŽRK Pazin.