Aktualno Sport

Nogomet: Karlovac 1919 remizirao s liderom, Slunj “potopljen” kod već otpisanog Stupnika

Nogometaši Karlovca 1919 u subotu su remijem s Ponikvama doveli Jarun do prvog mjesta na ljestvici 4. NL Središte, a danas su u zaostalom susretu 17. kola remizirali s Jarunom i – vratili na čelo ljestvice Ponikve.

Za razliku od ogleda s Ponikvama, u kojem su Karlovčani zaista nesretno ispustili pobjedu, danas su poveli gosti – u 26. minuti. No, već početkom drugog dijela Mamić je izjednačio na 1:1, a do kraja susreta rezultat se nije mijenjao.

Slunj je, pak, gostovao kod “fenjeraša” i već otpisanog Stupnika i neočekivano doživio visok poraz. Čini se da subotnja domaća pobjeda nad Savskim Marofom ipak nije pomogla pri izlasku iz krize, jer na gostovanju kod “fenjeraša” Slunjani nisu pokazali ništa i domaći su slavili s uvjerljivih 3:0.

Unatoč solidnom remiju s liderom, Karlovac 1919 pao je na osmo mjesto ljestvice, dok je Slunj unatoč porazu ostao deveti budući su poraženi i njegovi najbliži pratitelji. U sljedećem kolu, predstojećeg vikenda, Karlovac 1919 gostuje kod Poleta, a Slunj kod petrinjske Mladosti. (kaportal.hr)