Aktualno Kolumne Krule Kruloteka S vama kroz svaki dan

“Treba otvorit javne kuće, kako za muškarce tako i za žene”

Definitivno sam za legalizaciju najstarijeg zanata, prostitucije. Treba otvorit javne kuće, kako za muškarce tako i za žene. Ko god se oće jebat, zna se gdje ide… u javnu kuću.

Zašto?

1. Nema više brljanja po mobitelu.
Kad ležiš sa ženom pa ti mobitel oglasi onaj zvuk “Cvrk-drnk”… stigla poruka na vajber… čuješ kako joj pišti u ušima, tlak joj skočio, jer razmišlja “Koja kurva mu sad šalje poruku?”. On se diže, pogleda poruku, kaže “Mama”.. a ona u sebi “A ko još mamu kara, pička ti materina lažljiva!”. Da ideš u javnu kuću, nitko ti poruke ne bi slao.

2. Jeftinije je
Imaš ljubavnicu. Te je vodi na večeru… te vikend u nekom apartmanu… te bi ona poklon… pa bi u zoološki da vidi koalu i pandu, još te jebe da kupiš bambus za pandu, nikad ju nije hranila… dok to sve poplaćaš, ode plaća. Jedini si koji zbog bambusa ode u minus na tekućem. Što ti to treba?

3. Ne zaljubljuješ se
– Ti kad imaš ljubavnicu, ti se u nju zaljubiš. Kad si mlad pa se ono općenito zaljubiš, imaš leptiriće u trbuhu… a kad se ka stari konj zaljubiš u ljubavnicu, tebi u trbuvu leti bjeloglavi sup u pizdu materinu… a taj ne bira. Zato ljubavnice budu ružnije od matične ti žene… jer bjeloglavi u tebi nije birao. E vidiš… u javnoj kući biraš i ne zaljubljuješ se. Ne zaljubljuješ se jer si i sam tamo okusio okus prevare… jer čim si ti završio i izašao, drugi je ušao i kad gledaš… prevarila te… pa nemoš se zaljubiti u onog ko te vara. Logično.

4. Nema nenormalnog ponašanja
Kad imaš ljubavnicu… ti se tuširaš svako malo, a inače to ne radiš. Rokaš se parfemima a do tad je pino silvestre bilo tvoje najveće mirišljavo dostignuće. Pereš zube u 5 popodne. Režeš nokte na nogama a dok nisi imao ljubavnicu, nožnim noktima si crtao po plafonu. Pa ko te kao takvog ne bi provalio u pizdu materinu. E vidiš… u javnu kuću kad uđeš, tamo pereš zube… tuširaš se i sve drugo.

5. Nema organizacije
Lakše organiziraš zimsku olimpijadu u sred ljeta nego 1 noć sa ljubavnicom. Dok voziš do nje pitaš se, jel te ko prati?… oćel te ko od prijatelja vidjeti?… oćel ko tvoje tablice na autu učestalo primjetiti u nekom kvartu?… gdje ti je žena?… što si zadnje rekao gdje ideš?… aj u pičku materinu. Ovako sjedneš u bus… staviš na glavu masku od Betmena… ionako su maškare… i ravno u javnu kuću. Prostitutka kad te vidi, skini masku, za Betmena je skuplja tarifa.

Tekst vrijedi i obratno, za sve žene. Ja sam za ravnopravnost spolova… te sam za to da postoje javne kuće i za žene… da bezbrižno ode tamo i odabere prostitutkana pa kaže

– “Mmmmmmmm, vidi ga u policijskoj uniformi… ajmeeeee… vidi vatrogascaaaaa… ajmeeeee vidi automeančara… opa… evo ga… ovaj je moj… oprostite, koliko dođe pola sata sa ovim bauštelcem?”