Aktualno Kolumne Krule Kruloteka S vama kroz svaki dan

Vuk tuži baku i Crvenkapicu

Neki dan sam čita najnoviju verziju Crvenkapice… slušaj ovo. U toj novoj verziji, lovac Luka (krutejebo, da je bio zidar, zvao bi se zidar Zdravko)… lovac Luka prima vuka za rep… trese repom… i vuku na usta ispadaju baka i Crvenkapica. Vuk bježi i nikad ga nitko više nije vidio. (Vuk bježi??? majku ti jebem i bajci)

Paz sad verziju iz 80tih godina, odnosno mog djetinjstva. Tad je pisalo da je lovac upao u kuću (lovac nije imao ime)… te je prišao vuku i RASPORIO mu utrobu NOŽEM… iz utrobe ispale žive baka i Crvenkapica. Vuk je bio momentalno usmrćen ilitiga ubijen. Kaki bijeg vuka i te pičke materine. Nas je učilo da zlo zaslužuje da ga se sjebe… na licu mjesta, bez MUP-ovog uviđaja.

Za 40 godina biti će neka nova Crvenkapica u kojoj vuk tuži baku i Crvenkapicu zato što ih je pojeo… naš hrvatski sud dosuđuje da baka i Crvenkapica moraju vuku platiti odštetu za pretrpljenu želučanu bol vuka… a lovac… lovac će biti gay sa sinkopom… ilitiga onesvješteni naoružani peder koji se ničeg ne sjeća.