Aktualno Kolumne Krule Kruloteka S vama kroz svaki dan

Krule – Znanstvena istraživanja

A majku ti jebem i znanosti. Evo čitam kako su znanstvenici sa sveučilišta u pičci maternoj napokon utvrdili jel jesti jaje zdravo il ne.

Po čovječanstva skapiva odgladi… ovi utvrđuju el jaje zdravo il ne. Pa golim rukama bi ih zadavio na tom sveučilištu, dekana im jebem. Valjda je pračovjek prije po miliona godina jeo kavijar u špiljskom restoranu i naručiva pjesme Jelene Rozge, pa nas evolucija dovukla dovde na račun kavijara. Čime se ovaj moderni svijet zajebava, to graniči sa umobolnošću.

Sutra će utuć dvajs miliona dolara nebil istraživali jel jesti pečeno janje zdravo il ne. Evo ja se javljam ka pokusni zec, ćaća vas znanstveni zakarto, vrtite janjce i donosite mi ih jesti. Kad se sa stolice izvrnem na pod, oni će zaključiti kako je janjetina nezdrava… a nije… nego sam se preždera pa lega odmorit… znanstvena vam dokona pička materina više.

To ka sa svinjskom masti… kad je znanost utvrdila da je ista nezdrava… pa rekli “Nema do ulja!”… onda svi udri po ulju. Nije malo prošlo, eto znanstvenika, vele “Jeblo te ulje, vraćaj se na mast!”

Ti znanstvenici nisu ništa drugo nego li neorganizirana skupina alkoholičara koja se ne može dogovoriti koju pjesmu da im harmonikaš odsvira…