Aktualno Županija

U Zelenilu uručena vrijedna nagrada HTZ-a Gordani Purgar: Najveća zahvala ide radnicima, bez njih ovo ne bi bilo moguće

S tri lijepe nagrade ovjenčan je Karlovac na Danima hrvatskog turizma – sam grad Karlovac osvojio je odlično drugo mjesto u izboru kontinentalne destinacije, hotel Korana Srakovčić dobio je posebnu nagradu Adrian za najbolji mali i obiteljski hotel, a u izboru “Čovjek – ključ uspjeha” u kategoriji uređenja i održavanja okoliša nagradu je osvojila tehnička direktorica Zelenila Gordana Purgar. Potonjoj je nagrada uručena danas u prostorijama Zelenila u Primorskoj ulici.

– Kako naša tehnička direktorica nije bila u Vinkovcima zbog poslovnih obveza odlučili smo upriličiti malu svečanu dodjelu nagrade na koju smo svi zajedno jako ponosni. Ovo je nagrada za njen dugogodišnji rad na ovoj poziciji, ali po mom mišljenju i nagrada svim djelatnicima u tvrtki, na čelu s odjelom Parkovi i Orhidejom Pavlić-Gojak, u suradnji s kojima su i nastale brojne kreativne ideje, kazao je direktor Zelenila Tomislav Vukelić.

Nagradu je Gordani Purgar predao gradonačelnik Karlovca Damir Mandić, koji je uz čestitke nagrađenoj također pohvalio i sve ostale.
– Gordana Purgar je i osobno zaslužila nagradu, ali zaslužila ju je i cijela tvrtka Zelenilo. Ja posebno pohvaljujem i zahvaljujem se svim radnicima koji rade na uređenju grada, često i po kiši ili velikim vrućinama, a što je prepoznato ne samo od građana, nego i izvan grada. Uostalom, jedna od važnih kategorija u izboru najbolje destinacije, u kojoj je Karlovac prošao kroz četiri kruga sve do zadnja tri finalista, bili su upravo parkovi i to sve govori o tome da s pravom možemo biti sretni i ponosni s onim što radi Zelenilo.

U istom tonu, zahvalivši se na nagradi, govorila je i Gordana Purgar:
– Ovo stvarno jest priznanje svima koji rade u Zelenilu, sretna sam što je taj naš rad prepoznat. I nema sumnje da najveća zahvala ide radnicima, jer oni su ti koji svaku ideju, svaku zamisao, pretvore u stvarnost i tako čine naš grad ljepšim. Zelenilo je uvijek bilo najjači adut Karlovca i sigurna sam da će nam ovo svima biti nova motivacija da budemo još kreativniji i da naš grad bude još uređeniji i ljepši. (kaportal.hr)