Aktualno OG sada Ogulin

Odlična još jedna “Bundevijada” u Vrbovskom – dođite i danas!

Ovog vikenda  u Vrbovskom  se održaava  tradicionalna XV. BUNDEVIJADA – izložba autohtono uzgojene hrane i običaja Gorskog kotara.

I ovu godinu pripremljen je bogat kulturno-umjetnički program, a stigli su i brojni izlagači autohtono uzgojene hrane. Može se ćete uživati u brojnim degustacijama, uprizorenjima običaja i baštine , natjecanju u izboru za najtežu, najmanju i najinteresantniju bundevu, te naj jelo ili slasticu. Sve se odvija u Sportskoj dvorani Vrbovsko, dok je vanjski dio sa šatorom rezerviran za ugostiteljsku ponudu i zabavu sa živom glazbom.
Povodom svoje petnaeste obljetnica Bundevijada je posjetiteljima donijela mnogobrojna iznenađenja . Jedno od njih je i “Festival vina” u kojem su sudjelovali najpoznatiji vinari Požeške kotline i Kvarnera. Posebne gošće bile su “Ružice Vinodola” te Vitezovi vina, a publici su na degustaciji  ponuđene mnogobrojne sorte kvalitetnih vina.
Nezaobilazan je bio  i “Cooking show” te “Modna revija” , a ljubitelji „limene glazbe“ mogli su  uživati u reviji puhačkih orkestara pod nazivom „Glazbena bundeva”. Program je vodio popularni Drele, a svaku pohvali sigurno zaslužuje i direktroica Tuirističke zajednice Vrbovsko Tatjana Kušić.
Na otvorenju i prvom danu Bundevijade bila je i novinarska ekipa OGportala, koja je uočila brojne Ogulince, ne samo izlagače, već i posjetitelje.

Ako niste bili jučer, na Bundevijadu još uvijek stignete i danas, sve do 18,30 sati, kada će sve završiti.