Aktualno Sport

Rukomet dječaci B i mlađi kadeti

 

Dječaci B(2008-2009 godište) igrali su u subotu,12.listopada u Kašteliru kraj Poreča drugo kolo 1.Hrvatske rukometne lige za dječake B.Protivnici su im bile dvije ekipe(Rovinj,Kaštelir) a naši maleni rukometaši upisali su svoju prvu pobjedu velikog rukometa.

U prvoj utakmici uvjerljivo su svladali vršnjake Rovinja 15:4,a u drugoj nakon 3:1 rezultata u prvom djelu utakmice izgubili su zbog umora i nekoncentracije od rukometaša Kaštelira 4:12.

Nove dvije utakmice pokazale su već puno ozbiljniji i bolji pristup igri koja je u prošlom kolu bila lošija zbog treme i prvih minuta igranja velikog rukometa.Početna trema i impresija su nestale te je za očekivati u narednom kolu za tri tjedna nastavak sve bolje igre nove rukometne ekipe Ogulina.

Golove su postigli:Sven Stošić 6, Vito Srdarev 5, Dino Jelić 4, Ivano Jelić 2 i Karlo Draženović 2.Igrali su: Jakov Matasić, Borna Poljak,Patrik Francetić, Dominik Đurđević uz sjajno branjenje Ante Bašića i Lea Krznarića.

MlAĐI KADET

Mlađi kadeti Ogulina započeli su s prvenstvom u 1.Hrvatskoj rukometnoj ligi za mlađe kadete,regija zapad.U prvom kolu u Rijeci protivnici su im bile vrlo jake ekipe Rudara iz Labina i Arene iz Pule.

U prvoj utakmici protiv Arene mlađi kadeta Ogulina zaigrali su u grču i nikako nisu mogli pronaći pravi tempo igre.Uz lošiju obrani izostala je preciznost kod završnice na gol te su tu utakmicu naši rukometaši izgubili 17:14.

U drugoj utakmici protiv Labina zaigrali su puno odlučnije te su se s protivnicima izmjenjivali u vodstvu.U posljednjim minutama sreća ih nije pomazila te gube i tu utakmicu 22:20.

Bile su to prvi dvije utakmice prvenstvene lige koje su dale nagovjestit da naše mlađe kadete očekuje borbena sezona u kojoj će svaku utakmicu morat krenuti borbeno i odlučno da protivnicima pomrse račune.

Igrali su:Filip Cipek, Noa Filipović, Mateo Blašković, Karlo Francetić, Šimun Sabljak, Filip Matešković, Mihael Vučić, Denis Stipetić,Mijo Šajn i Vito Perković.

Sljedeće kolo mlađi kadeti igraju u Rovinju protiv Rovinja i Poreča. (D.D.)

ptrcofoznorcof