Aktualno Županija

Opljačkali benzinsku na odmorištu Dobra, jedan čekao u autu

Počinitelji su navodno u bijelom automobilu karlovačkih registracija došli sporednim putem kojeg koriste radnici iz okolnih mjesta. Dok je jedan ostao sjediti u autu, drugi je pljačkaš zaprijetio vatrenim oružjem

U subotu ujutro oko 8:15 sati opljačkana je benzinska postaja Tifon na autocesti A1, točnije na odmorištu Dobra blizu Karlovca, u pravcu Zagreba. Policija je potvrdila da je odnesen novac, a Radio Mrežnica doznaje da se radilo o oružanoj pljački koju su izvela dvojica počinitelja.

Trenutno na mjestu događaja traje očevid, a policija ‘češlja’ odmorište.

Počinitelji su navodno u bijelom automobilu karlovačkih registracija došli sporednim putem kojeg koriste radnici iz okolnih mjesta. Dok je jedan ostao sjediti u automobilu, drugi je pljačkaš zaprijetio vatrenim oružjem i uzeo novac. Pobjegli su, navodno vrlo brzo, u pravcu Tounja.

– U interesu kriminalističke istrage možemo samo potvrditi da je počinjeno razbojništvo te da je otuđena određena količina novca. Najvažnije je da na benzinskoj nitko nije ozlijeđen, kratko su rekli u karlovačkoj policiji. (24sata.hr)