Aktualno OG sada Ogulin

Završio ugodan, skoro ljetni vikend

Završava još jedan, što se vremenskih prilika tiče, lijep i ugodan vikend. I jučer i danas mogli smo uživati u sunčanom i lijepom vremenu te ugodnim temperaturama, pomalo neuobičajenim za ovo doba godine. Tako je danas najniža temperatrura izmjerena jutros, deset minuta prije sedam sati kada je iznosila 4,2 Celzijeva stupnja. Nakon svježeg jutra je zagrijalo pa je u 13:08 temperatura iznosila 26,5 stupnjeva, bez daška vjetra i uz tlak zraka od 1021 hPa. U nedjeljnu večer ulazimo uz temperaturu od 14 stupnjeva.
Sutra ujutro bit će pretežno vedro, u unutrašnjosti mjestimice magla. Danju porast naoblake sa zapada. Najviše sunčana vremena bit će na jugu Hrvatske. Najniža jutarnja temperatura zraka od 4 do 9, na Jadranu od 10 do 15, najviša dnevna većinom između 19 i 24 °C.

U tjednu koji dolazi najavljene su promjene vremenskih prilika pa je ovaj vikend, po svemu sudeći, bio posljednja prilika za uživanje u puno sunca i puno Celzijevaca. A kako je to izgledalo danas poslijepodne pogledajte na nekoliko videa koje smo snimili, a koji će, vjerujemo, posebno razveseliti naše Ogulince koji su izvan Ogulina.